Over ons

We realiseren bijzondere overkappingen voor bijzondere opdrachtgevers. Met onze kennis, ervaring en creativiteit komen wij tot realisaties die verrassen en nieuwe inzichten geven.

De oorsprong van Sunblime ligt in de architectuur. Met het eerste ontwerp in 2009 voor een bijzondere overkapping in Aziƫ.

Tussen 2009 en 2016 opereerde Sunblime als onderdeel van KDb Architecten. Vanaf 2016 hebben we het, binnen ons team aanwezige specialisme op het gebied van overkappingen, geconcentreerd in Sunblime Benelux.

Bij Sunblime Benelux kijken we verder dan de landsgrenzen. Dankzij diverse buitenlandse projecten in design en/of uitvoer hebben we ervaring met hoogwaardige, soms onconventionele, producten, materialen en toepassingstechnieken. Onze benadering is eigenzinnig, eigentijds en altijd op maat.

Voor het maken van een goed ontwerp is een uitvoeringsgerichte visie met duidelijke rolverdeling en samenwerking vereist. Binnen de ontwerpfase besteden we veel aandacht aan de schetsfase alvorens te komen tot een definitief ontwerp.

Innovatie en het gebruik van hoogwaardige materialen, staan vanaf de initiatieffase garant voor een succesvolle realisatie van uw project.

Een succesvolle realisatie wordt in onze visie niet alleen bepaald door een maximale belevingswaarde van de gebruiker maar ook van de omgeving.

 

Of het nu gaat om een markthal, een publiek toegankelijk solar carpark of horeca terrassen in een stad- of dorp centrum, wij zijn er van overtuigd dat er bij elk idee, locatie en budget een overkapping te realiseren is.

Wij staan voor u klaar